جاذبه های طبیعی سیستان و بلوچستان
استان سیستان و بلوچستان منطقه ای است از جاذبه های گردشگری میرجاوه بکر و دست نخورده که در میان گردشگران کمتر شناخته شده اند و آنگونه که شایسته است معرفی نمی شوند.
از سواحل زیبا و بکر خلیج فارس در چابهار گرفته تا نخلستان های زیبای بلوچستان و آثار تاریخی سیستان چون شهر سوخته که ثبت جهانی شده است، همه این ها ارزش دیدن دارند. این استان با توجه به طبیعت بکری که کمتر توسط گردشگران آسیب دیده است و زیبایی خود را حفظ کرده اند در آینده ای نه چندان دور یکی از مقاصد برتر گردشگری شناخته می شود.جاذبه های گردشگری میرجاوه
جاذبه های گردشگری میرجاوه
شهرستان میرجاوه به وسیله رشته کوه هایی احاطه شده است و مرکز شهرستان در دشت و در بین این رشته کوه ها قرار گرفته است .در سمت شرق و شمال شرق شهرستان رشته کوه های میل هفتاد دو تا ملک سیاه کوه واقع شده اند که مانند سدی کشور پاکستان را از ایران جدا می نماید .
جهت رزرو تور با شماره رستاک و رزرو هتل و اقامتگاه از سایت رستاک هم استفاده فرمایید . امکانات خوبی برای شما تدارک دیده ایم.
در قسمت غرب رشته کوه های انجیردان واقع شده اند که به سمت شرق تا لادیز ادامه پیدا می کنند .
در قسمت جنوب و جنوب غرب شهرستان و در بخش لادیز رشته کوه های منتهی به قلعه تفتان واقع شده اند که مرتفع ترین کوههای استان و جنوب شرق کشورمی باشند و از کوه شهسواران با ارتفاع ۳۵۰۰ متر در کنار راه خاش به زاهدان در بخش لادیزشروع شده و شامل ارتفاعات خارستان ، ارتفاعات انجرک ، ارتفاعات گزند و سپس به تفتان منتهی می شوند و معروفترین قلل آن عبارتند از شه سواران ، بندک سیاه ، زردان نقره ای ، چهل دختر ، ریزوک ، ماد افتی ، بیست مردون ، انجرک ، گریوه ، گزند ، و تفتان می باشند که همه این قلل بالای ۳۰۰۰ متر هستند .
جهت اقامتگاه های داخلی اعم از ویلا،سوییت،هتل آپارتمان و واحد های بوم گردی از سیستم رستاک و اپلیکیشن اندروید قابل دانلود از کافه بازار و گوگل پلی می توانید، استفاده نمایید.رستاک جهت رزرو پیشنهادات شگفت انگیزی برای شما دارد.تور های لحظه آخری ما را در اینستاگرام رستاک تور دنبال کنید
مرتفع ترین آنها تفتان می باشد که ۴۰۴۲ متر ارتفاع دارد و در جنوب بخش لادیز واقع شده است و تنها آتشفشان نیمه فعال ایران است که هنوز بخار گوگرد از دهانه های سمت لادیز و سنگان آن متصاعد می شود . آب گرم و تعدادی از دهانه ها آتشفشان نیز در محدوده سرزمین بخش لادیزشهرستان میرجاوه واقع شده اند .
بلیط با قیمت های مختلف ارائه میشه برای تهیه اش میتونین از طریق آژانس رستاک با کمترین نرخ تهیه بکنین و سفرتون طریق شروع کنید.
جاذبه های میرجاوه
آبشار لادیز
آبشار لادیز یکی از جاذبههای روستای لادیز، در فاصله کمی از غار لادیز واقع شده است.روستای لادیز از توابع بخش میرجاوه شهرستان زاهدان میباشد و در ۲۵ کیلومتری جنوب غربی شهر میرجاوه واقع شده است و همه ساله به ویژه در فصل تابستان گردشگران زیادی را به طرف خود جذب میکند. آب و هوای روستا در فصل پاییز و زمستان و اوایل بهار مطبوع و دلپذیر و در تابستان گرم است. رودخانه لادیز نیز از شمال روستا عبور میکند.
غار لادیز
غار لادیز در ۱۰ کیلومتری شهر میرجاوه در شهرستان زاهدان واقع شده است.طول این غار ۱۵ کیلومتر میباشد و علیرغم خشکسالیهای اخیر، به طور دائم و پیوسته از سقف و کف آن، آب جریان دارد که از کیفیت بالایی برخوردار بوده و جهت آشامیدن و کشاورزی از آن استفاده میشود. اطراف دهانه ورودی غار از پوشش گیاهی زیبایی برخوردار است و درختان پده، گز و انواع گیاهان علفی، جذابیت خاصی به آن دادهاند و در روزهای تعطیل خانوادههایی از زاهدان و میرجاوه جهت تفریح به این مکان روی میآورند.
این فرصت را از دست ندهید با تیم رستاک همیشه هماهنگی فرمایید برای بازدید از چنین مناطقی که واقعا نظیرش را در جاهای دیگر نمی توان یافت.
غار هفتاد ملا
این غار در روستای روپس دهستان تمین در بخش میرجاوه شهرستان زاهدان قرار دارد. در ۲۰ کیلومتری روستای تمین در دامنه ارتفاعات مشرف به روستا، یک حفره وجود دارد که در آن یک نمونه از گورستانهای منحصر به فرد دوران اسلامی به نام گورستان هفتاد ملا قرار گرفته است و حدوداً ۵۰ متر مربع مساحت دارد. قبرهای این گورستان به صورت پلکانی ایجاد شدهاند.
رودخانه سیانجان (تلخ آب)
این رودخانه مرزی از کوه پاچنشاهی واقع در میرجاوه در ۱۵ کیلومتری شرق زاهدان سرچشمه میگیرد و به موازات راه آهن زاهدان به میرجاوه، به سوی جنوب شرقی جریان مییابد. این رود در محدوده شهرستان خاش، خط مرزی ایران و پاکستان را تشکیل میدهد و پس از مخلوط شدن با رودهای لادیز و گزو در ۱۳۵ کیلومتری شرق خاش از خط مرزی خارج و مازاد آبهای آن در مراتع سیلابی به هامون ماشکل واقع در خاک پاکستان سرازیر میشود. طول این رودخانه از سرچشمه ۲۵۰ کیلومتر است.
جهت رزرو تور با شماره رستاک و رزرو هتل و اقامتگاه از سایت رستاک هم استفاده فرمایید . امکانات خوبی برای شما تدارک دیده ایم.
ساختمان شهربانی سابق میرجاوه
ساختمان شهربانی سابق میرجاوه در اواخر قاجار و اوایل پهلوی در شهرستان میرجاوه ،خیابان فرخی سیستانی رو بروی ایستگاه راه آهن توسط قوای انگلیسی احداث گردیده، که عمده مصالح آن سنگ آجر و گچ می باشد تا سال ۱۳۵۴ دارای استفاده نظامی اداری بوده ودر سال ۱۳۷۶ به شماره ثبت ۲۵۷۷ در فهرست میراث ملی کشور به ثبت رسید.
صنایع دستی میرجاوه
از مهمترین صنایع دستی این شهرستان میتوان به سوزن دوزی، قالیبافی و گلیم بافی اشاره کرد که توسط زنان و دختران هنرمند روستا با نقوش سنتی و قدیمی تولید میشود.
جهت اقامتگاه های داخلی اعم از ویلا،سوییت،هتل آپارتمان و واحد های بوم گردی از سیستم رستاک و اپلیکیشن اندروید قابل دانلود از کافه بازار و گوگل پلی می توانید، استفاده نمایید.رستاک جهت رزرو پیشنهادات شگفت انگیزی برای شما دارد.تور های لحظه آخری ما را در اینستاگرام رستاک تور دنبال کنید